top of page
grafisch patroon
helling

OVER ONS

Wij zijn Charissa van Andel en Marsha Regensburg en ons plezier is het bedenken, maken, regisseren en spelen van theater.

Onze kracht is educatief theater, wij maken en spelen graag voorstellingen met een boodschap. Wij vinden dat theater of kunst niet moet stoppen als het doek valt of de deur dicht gaat.

Graag willen wij onze passie overbrengen en ons enthousiasme doorgeven.

WERKWIJZE

Voor onderwijs- en zorginstellingen kunnen wij een informatieavond krachtiger maken door het onderwerp met theater beeldend en herkenbaar te maken. Wij kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen, zodat onderwerpen worden behandeld die op dat moment leven.

Voor de workshops hebben wij praktische speloefeningen. Ook deze kunnen wij aanpassen of toespitsen op een geselecteerd onderwerp. Theater als middel om inzicht te geven in mogelijkheden, beperkingen en om te ervaren hoe actie reactie veroorzaakt.

.

DOELGROEP

Volwassenen en kinderen die van plezier houden zijn voor ons de beste deelnemers.

Wij spelen graag voor iedereen die geboeid is door het onderwerp van dat moment. Wij spelen voor en met groot of klein gezelschap, speciale of reguliere groepen, gegroepeerd of gemêleerd publiek.

Gezondheidszorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening… welke beroepssector ook; wij leveren onze dienst op maat. Voor een thema- of informatieavond, activiteitendag of gemeentedag staan wij klaar met ons aanbod.  

bottom of page